Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op enkele veel gestelde vragen. Druk op een vraag om het antwoord te zien.

In dit geval zullen wij proberen om het product binnen 3 dagen op voorraad te hebben, lukt dit echter niet binnen 7 dagen ontvangt u een mail hierover, het teveel betaalde bedrag wordt door ons teruggestort naar het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

NEE, onze gel, acryl, liquid, gel polish enz. komen niet uit China, maar van een zeer bekende producent uit Amerika.

Wij kunnen je een totaal pakket aanbieden, waarbij o.a. acryl, gel, nail art en design, werken met een frees, manicure-cosmetische pedicure, workshops stiletto, wedding nails enz. behandeld worden. Voor meer informatie over de duur, kosten en betalingsmogelijkheden mail, bel of kom bij ons langs.

Elke maand vindt er een informatieavond plaats. deze avond worden alle opleidingsmogelijkheden besproken, de pakketten en workshops komen ook aan bod. Naderhand kun je al je vragen stellen en eventueel inschrijven. neem voor de actuele data contact met ons op.

Iemand met een uitkering, en deze een langere tijd ontvangt, zou in aanmerking kunnen komen voor een bijdrage in de opleidingskosten. hoeveel en wat er vergoed wordt is per persoon verschillend. Neem hiervoor contact op met je werkcoach of reintegratie begeleider, deze kunnen je precies vertellen wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Nee, voor de 11, 15, 17, 19 en 22 daagse opleiding bestaat de mogelijkheid in meerdere termijnen te betalen. meer informatie op de informatie avonden of neem contact met ons op.

Heeft u een andere vraag of wilt u meer uitleg over een product, behandeling of opleiding. Neem dan contact met ons op via de mail, wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Deel onze website

Afspraak maken
nagelsalon

U kunt een app downloaden en uzelf eenmalig registreren. Zo kunt u altijd snel en gemakkelijk  een afspraak maken en uw afspraken inzien. Voer bij het aanmelden eenmalig ons salonnummer in.

Salonnummer: 871983418923

Android apparaten

Druk op de knop of scan de QR

of

Iphone en Ipads

Druk op de knop of scan de QR

of

Mocht u onverhoopt problemen ondervinden met het installeren van de app, dan kunt u ons bellen voor een afspraak.

Openingstijden
groothandel

Geen koopavond tijdens schoolvakanties!

 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur
  18.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 15.00 uur

Openingstijden
nagelsalon

 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 15.00 uur